Usluge

Pozicioniranje na tražilici, online oglašavanje, jačanje prisustva na društvenim mrežama, izrada vizualnih sadržaja te promocija kroz članke u najčitanijim medijima samo su dio usluga koje nudimo našim klijentima. Ako niste sigurni odakle početi, naši stručnjaci će vam pomoći da pronađete najbolji način predstavljanja svojim kupcima.

Pozicioniranje na tražilici, online oglašavanje, jačanje prisustva na društvenim mrežama, izrada vizualnih sadržaja te promocija kroz članke u najčitanijim medijima samo su dio usluga koje nudimo našim klijentima. Ako niste sigurni odakle početi, naši stručnjaci će vam pomoći da pronađete najbolji način predstavljanja svojim kupcima.

mojkvart.hr

Otvorite si put do novih kupaca. Pozicionirajte se na najpoznatijoj hrvatskoj poslovnoj tražilici kako bi kupci iz cijele Hrvatske lakše pronašli vaše proizvode i usluge.

U ponudi imamo različite pakete i pomoći ćemo vam da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

google oglašavanje

Ovaj oblik oglašavanja potreban je svima koji se žele istaknuti u
internetskom oglašavanju na najbolji mogući način. Oglašavati se mogu različite djelatnosti, ugostiteljski objekti, usluge, trgovine i slično. 

Tim agencije Idoneus izrađuje Google oglase za željene proizvode, usluge ili promocije na vašem webu ili profilu portala MojKvart.hr. Prema subjektu i karakteristikama onoga što se oglašava, kreiramo oglas sa preciznim ključnim riječima koje korisnici pretražuju kako bi ih na najlakši mogući način doveli do vas.

video produkcija

Znate li da 60 % ljudi radije gleda video sadržaj na online platformama nego na televiziji?

YouTube je druga po redu najveća svjetska tražilica, Facebook daje prednost video sadržaju nad svim ostalim formatima, a Instagram je u lipnju 2018. godine ponudio korisnicima vlastiti televizijski kanal.

Nemate potrebne vještine da se kupcima predstavite na ovaj način?

Zajedničkim snagama osmislit ćemo i napraviti najbolji sadržaj kojim ćete privući nove kupce, a vašim vjernim kupcima omogućit ćete dodatnu vrijednost vaših proizvoda i usluga.

usluge vođenja društvenih mreža

Pojavom društvenih mreža otvorila se prilika da svakom kupcu pristupite individualno, saslušate ga, pružite mu potrebne informacije i pomognete u rješavanju problema.

Kako biste se vi mogli posvetiti razvoju vašeg poslovanja, nama prepustite brigu o komunikaciji s kupcima.

Ovisno o paketu, za vas ćemo kreirati kvalitetan sadržaj, objavljivati ga na odabranim platformama društvenih mreža te razgovarati s kupcima i pomoći vam da izgradite s njima odnos pun povjerenja.

izrada pr tekstova

Na portalu MojKvart.hr imate priliku predstaviti se potencijalnim kupcima i kroz članke kojima ćete educirati kupce o svojim proizvodima i uslugama.

Važno je da takav članak kvalitetno predstavi vaše proizvode i usluge, bude zanimljiv kupcima, ali i optimiziran kako bi ga Google pozicionirao na prvoj stranici tražilice.

Zbog toga će ga za vas napisati naši komunikacijski stručnjaci s iskustvom u novinarstvu i/ili odnosima s javnošću.

profesionalno fotografiranje

Lijepe fotografije zaustavit će naš pogled bez obzira što se na njima nalazilo. Zbog toga su postale neizostavni dio internetskih stranica i društvenih mreža, a kupci prema njima prosuđuju vaše proizvode i usluge.

Želite li kroz fotografije kupcima ispričati priču o svojim proizvodima i uslugama, nužno je da one slijede određena pravila. Sve o tome zna naš profesionalni fotograf, a kako bi vam uštedjeli vrijeme, snimanje će napraviti na lokaciji koja vam najviše odgovara. I bez brige, svu opremu nosi sa sobom.

Telefon:

01 244 25 25

Adresa:

Vlaška 79, Zagreb

E-mail:

info@idoneus.hr