o nama

Mi smo ekipa koja se zabavlja
i ostvaruje ciljeve!

O Idoneusu

Jedna smo od vodećih marketinških agencija specijaliziranih za malo i srednje poduzetništvo. Znanjem i iskustvom pomažemo klijentima da se povežu s kupcima i povećaju vidljivost svojih proizvoda i usluga na lokalnom tržištu.

Stručni, motivirani i dobro raspoloženi zaposlenici su ono što naši klijenti uvijek ističu. Kroz godine smo tako stekli i brojne prijatelje.

Redovito ulažemo u edukaciju naših zaposlenika i rado organiziramo druženja. Zajednički slavimo svaki uspjeh i rješavamo svaki izazov. To nas motivira da pomičemo granice i uvijek dajemo više.

O MojKvart.hr najpoznatija hrvatska poslovna tražilica

Već u ranoj fazi pojave digitalnog marketinga prepoznali smo potrebu malih i srednjih poduzetnika da se predstave svojim kupcima na internetu. Tako je 2005. godine nastao portal MojKvart.hr – danas najveća hrvatska poslovna tražilica koja je tijekom godina osvojila i nekoliko nagrada.

Portal je postao jedinstveno mjesto na kojem svoje usluge i proizvode kupcima iz cijele Hrvatske predstavlja više od 2 700 malih i srednjih poduzetnika. MojKvart.hr mjesečno broji preko 1.670.933 posjeta.

Danas je MojKvart.hr najbolje pozicionirana poslovna tražilica na Googleu.

Za uspjeh poslovanja važni su ljudi

Idoneus d.o.o. vode stručnjaci koji su svojim znanjem i iskustvom unaprijedili sve naše usluge, ojačali poziciju na tržištu i uveli brojne pogodnosti za zaposlenike.

Njihov zajednički cilj je motivirati svakog pojedinca kao i timove da postižu najbolje rezultate, pomiču svoje granice i pri tome se dobro zabavljaju.

Telefon:

01 244 25 25

Adresa:

Vlaška 79, Zagreb

E-mail:

info@idoneus.hr